U bent hier

Uitnodiging online themabijeenkomst over Financiële tegemoetkomingen bij particuliere energie maatregelen.

 

Webinar:  Subsidies en leningen

Er zijn inmiddels nogal wat mogelijkheden om energie besparende maatregelen financieel te ondersteunen. Op zich een prima ontwikkeling en we denken ook dat als u plannen heeft om uw woning te verduurzamen is het financieel gezien nu de ideale tijd.

Probleem is wel dat er nogal wat voorwaarden en regels zijn voor het verkrijgen van een subsidie of lening. Wat ook niet helpt is dat er elk jaar wel weer een en ander veranderd. We krijgen als vereniging dan ook beste veel vragen hierover ook om directe ondersteuning bij mensen thuis, simpelweg omdat ze er niet meer uitkomen.

 

Tijdens deze Webinar trachten we een overzicht te geven van de mogelijkheden voor particulieren om een subsidie of BTW verrekening of een lening aan te vragen voor energie besparende maatregelen.

Het is helaas onmogelijk om een compleet overzicht te maken, omdat de regelgeving voortdurend verandert, maar we proberen wel de laatste ontwikkelingen (regelingen 2021) mee te nemen.

Naast de adviseurs van VD is er ook weer een deskundige aanwezig en samen zullen ze de vragen beantwoorden die voor-tijdens- of na de Webinar gesteld worden.

Datum: 25 januari 2021

Tijd: 19.30 uur

Aanmelden: stuur een e-mail naar info@veldhovenduurzaam.nl

Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.