U bent hier

Voorlichtingsavond Zonnepanelen in de Tweespan 8 maart 2018

Het was gisteren een wat chaotisch begin van een mooie avond.

De opkomst was veel hoger dan verwacht, en ik wil dan ook nogmaals mijn verontschuldigingen aanbieden  aan die mensen waar geen plaats meer voor was, en ook voor de groep die een beetje tweede rang zat in de ruimte achter de zaal, en die zich wonderwel aanpaste aan de beroerde omstandigheden, chapeau daarvoor. In april zorgen we voor meer informatie avonden met name over Zonnepark Welschap, wij zullen u daar tijdig van op de hoogte brengen. 

Het was een enhousiast en fijn publiek met veel interactie, de meeste vragen konden we direct beantwoorden, helaas niet allemaal, soms omdat wij zelf ook de info nog niet hadden, maar soms ook omdat we er niet op voorbereid waren, en dat laatste nemen we dankbaar mee bij onze volgende presentaties. Voor de bezoekers van gisteren zoeken we nog een handige manier om ze alsnog van de goede antwoorden te voorzien.

De presentaties en meer informatie kunt u terugvinden in onze bibliotheek (zie tab hierboven)  onder de document groepen: "Zonnepark Welschap" en "Bijeenkomst in De Tweespan 8maart 2018"

Voor vragen kunt u gebruik maken van ons E-mail adres: info@veldhovenduurzaam.nl

Graag wil ik de Wijkvereniging Zonderwijk bedanken voor hun hartelijke gastvrijheid, en het organiseren van de prima faciliteiten. Ook dank natuurlijk voor onze vrijwilligers, dankzij hen is het mogelijk om zo'n avond te organiseren. Het is steeds weer een genoegen te zien, het aanstekelijk enthousiasme waarmee ze dit doen.

Tot slot natuurlijk dank naar het fijne publiek, hopelijk hebben we u de juiste informatie kunnen geven, en kunnen helpen bij het nemen van een beslissing over het aanschaffen van zonnepanelen thuis, of op het zonnepark. 

met vriendelijke groeten,

 

Ton Knaapen

Voorzitter Veldhoven Duurzaam

Duurzaam thema: