U bent hier

Disclaimer

Dit is de officiële website van Veldhoven Duurzaam, een vereniging van vrijwilligers.

De inhoud van deze website is bestemd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik.

Veldhoven Duurzaam spant zich in om de informatie op deze website zo nauwkeurig, volledig, juist en actueel mogelijk te laten zijn en doet er alles aan om deze juist en actueel te houden, maar geeft daarvoor geen garanties.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Veldhoven Duurzaam, het bestuur en de vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website, het ontbreken van informatie of het niet beschikbaar zijn van de website.

Veldhoven Duurzaam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie afkomstig van deze website of door het gebruik van informatie, aangeboden producten en/of diensten op websites waarnaar wordt verwezen.

De intellectuele eigendomsrechten op alle eigen teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan Veldhoven Duurzaam. Veldhoven Duurzaam maakt ook gebruik van openbare informatie (afbeeldingen en teksten), mocht dit op enigerlei wijze inbreuk doen op auteursrechtelijke beschermde werken, neem dan contact op met ons via info@veldhovenduurzaam.nl, en wij zullen deze info direct verwijderen.

Veldhoven Duurzaam behoudt zich het recht voor deze disclaimer te wijzigen.

Vragen en/of opmerkingen over deze website en/of de inhoud ervan horen wij graag. Zie de contactgegevens.