U bent hier

Kennis pagina's

Kennis pagina's:

Deze pagina’s zijn een samenvatting van wat onze adviseurs aan kennis hebben verzameld over de nevenstaande onderwerpen. We doen dit om u te helpen de juiste keuzes te maken bij het verduurzamen van uw woning. Het is een selectie uit de enorme hoeveelheid informatie die via diverse media beschikbaar is en op basis van jaren ervaring na meer dan 1000 huisbezoeken.

Voor bewoners met voldoende technische kennis: hiermee bedoelen we de bewoner met voldoende technische achtergrond die met de door ons beschikbaar gestelde informatie zelfstandig vooruit kan zonder dat hiervoor een bezoek van een adviseur nodig is.

De kennispagina’s zijn bedoeld om precies de juiste onafhankelijke inhoudelijke praktische informatie te verschaffen om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan als doe-het-zelver of om voldoende voorbereid te zijn om een leverancier of installateur ie benaderen. De content is voor iedereen beschikbaar en wordt beheerd door een eigenaar voor elk onderwerp (deskundige vrijwilliger) die ook eventuele vragen direct kan beantwoorden.

Wat is de toegevoegde waarde van deze pagina’s t.o.v. al die andere informatie bronnen die al beschikbaar zijn b.v. op internet?

Probleem is de gigantische hoeveelheid informatie (bewoners zien tussen de bomen het bos niet meer) plus veel informatie is niet onafhankelijk en vaak net te oppervlakkig om bruikbaar te zijn. Onze vrijwilligers hebben uit al die info een selectie gemaakt die volgens ons wel bruikbaar is.

Mocht u nog vragen hebben of verbeterpunten zien laat ons dit dan weten via de mogelijkheid tot opmerkingen: https://veldhovenduurzaam.nl/pagina/uw-opmerkingen

 

Wilt u toch liever een adviseur thuis ontvangen, vraag een adviesgesprek aan via onze website www.veldhovenduurzaam.nl

 

Disclaimer: 

Dit zijn kennispagina’s van Veldhoven Duurzaam, een vereniging van vrijwilligers. De inhoud van deze presentatie is bestemd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Veldhoven Duurzaam spant zich in om de informatie in deze presentatie zo nauwkeurig, volledig, juist en actueel mogelijk te laten zijn, en doet er alles aan om deze juist en actueel te houden, maar geeft daarvoor geen garanties. Aan de informatie in deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Veldhoven Duurzaam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie afkomstig van deze presentatie of door het gebruik van informatie, aangeboden producten en/of diensten waarnaar wordt verwezen.
De intellectuele eigendomsrechten op alle eigen teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan Veldhoven Duurzaam. Veldhoven Duurzaam maakt ook gebruik van openbare informatie (afbeeldingen en teksten), mocht dit op enigerlei wijze inbreuk doen op auteursrechtelijke beschermde werken, neem dan contact op met ons via info@veldhovenduurzaam.nl, en wij zullen deze info direct verwijderen.
Veldhoven Duurzaam behoudt zich het recht voor deze disclaimer te wijzigen.