U bent hier

Vereniging

Veldhoven Duurzaam is als vrijwilligersorganisatie actief sinds november 2014 en wil inwoners van Veldhoven adviseren over duurzame thema's en mogelijk bewegen iets aan verduurzaming van hun woning te doen. Hierbij worden we van harte gesteund door het gemeentebestuur van Veldhoven.

Onze activiteiten en adviezen zijn steeds in het belang van de bewoner. Wij hebben geen enkele zakelijke binding met leveranciers en/of installateurs. Het bestuur en leden van Veldhoven Duurzaam zijn privé personen die dit werk doen als vrijwilligers met een ideaal, zonder eigen geldelijk gewin. Onze winst is kennis vergaren en die kennis toepassen in adviezen aan onze mede dorpsgenoten.

Veldhoven Duurzaam heeft inmiddels een aantal diensten ontwikkeld die u nader kunt bekijken en gebruiken vanaf deze website. Maar we zitten niet stil en breiden onze kennis steeds uit.

Kijk gerust eens verder op deze website en zie hoe we te werk gaan. We hopen u binnenkort te ontmoeten om te kijken wat we kunnen doen om ook uw huis energie zuiniger en duurzamer te maken.

Lees verdere details op deze pagina's:

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste leden die mee willen helpen Veldhoven nog duurzamer te maken. Dit kan als ondersteuning bij bestaande projecten maar ook nieuwe onderwerpen en ideeen zijn welkom. Heb je kennis op gebied van duurzaamheid dan zijn we geinteresseerd en willen we je graag uitnodigen om die met ons te delen.