U bent hier

Artikel zonnekaart in de Ahrenberger

In de Ahrenberger staat een artikel van de gemeente over de zonnekaart. Een middel om te bekijken of zonnepanelen rendabel zijn voor uw woning. Mocht u meer willen weten hierover, of op welke manier dan ook meer ondersteuning nodig hebben bij de keuze voor zonnepanelen, dan kunt u contact opnemen met ons via onze website: www.veldhovenduurzaam.nl

Zonnepanelen is een prima investering, maar om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk vooraf goed geïnformeerd te zijn over de (on)mogelijkheden van zonnepanelen, en alles wat erbij komt kijken. Veel inwoners willen om diverse redenen graag iets doen aan de duurzaamheid van hun woning, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken. Ze zijn huiverig om meteen een leverancier/installateur in te schakelen omdat ze niet deskundig genoeg zijn en daardoor bang zijn een beslissing te nemen waar ze spijt van krijgen. Wij kunnen ze helpen in dat proces door ze goed voor te lichten voordat ze contact opnemen met een leverancier.

De keuze van leverancier is aan de inwoner zelf, wij kunnen wel uitleggen wat de verschillen zijn maar geven geen voorkeur aan.

Veldhoven Duurzaam is een vereniging van vrijwilligers die kennis verzamelen van alles wat met duurzaamheid te maken heeft in en rond de woning.

Deze kennis willen we met u delen en dat kost niets. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om met duurzaamheid bezig te zijn.