U bent hier

Online informatiebijeenkomst over collectieve inkoopactie voor zonnepanelen

Online informatiebijeenkomst over collectieve inkoopactie voor zonnepanelen

Steeds meer Veldhovenaren kiezen voor zonnepanelen. Door zelf energie op te wekken, besparen ze flink op hun energierekening. En het is beter voor het milieu. Zonnepanelen kopen is makkelijker, voordeliger en leuker als dat gezamenlijk gebeurt. Daarom organiseren de gemeente Veldhoven en het Regionaal Energieloket een collectieve zonnepanelenactie voor alle inwoners. Iedereen die daar meer informatie over wil, kan op woensdag 13 april een online informatiebijeenkomst bijwonen.

De gemeente Veldhoven wil het inwoners makkelijk maken om zonne-energie op te wekken. Daarom houdt het samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Deze actie is voor alle Veldhovenaren die erover nadenken om zonnepanelen aan te schaffen.

Offerte op maat

Via de actie worden binnen Veldhoven veel zonnepanelen geïnstalleerd. De installateur kan het werk slim plannen en uitvoeren, waardoor deelnemers een scherpe prijs krijgen. Omdat iedere woning anders is, krijgt iedere deelnemer een offerte op maat. De installateur is gekozen vanwege een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt de inkoopactie stap voor stap uitgelegd. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur beantwoorden vragen.

Aanmelden

De digitale informatiebijeenkomst is op woensdag 13 april en begint om 19.30 uur. Aanmelden is nodig en kan via www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven: klik door naar Zonnepanelenactie Veldhoven. Op deze pagina is ook al meer informatie over de actie te lezen. Mensen die de opname later terug willen kijken, moeten zich ook aanmelden. Zij krijgen dan na afloop een e-mail om de bijeenkomst terug te kijken.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact met ons op. Stuur een e-mail naar communicatie@veldhoven.nl of bel het algemene telefoonnummer 14 040.