U bent hier

Veldhoven Duurzaam is verhuisd naar de Meent 24

Veldhoven Duurzaam is verhuisd naar de Meent 24 (tegenover Intertoys).

Vanaf 17 juni bent u weer van harte welkom in ons informatie centrum. Elke zaterdagmiddag kunt u daar terecht voor vragen over het verduurzamen van uw woning. We doen dit om u te helpen de juiste keuzes te maken uit de enorme hoeveelheid informatie die via diverse media beschikbaar is en op basis van jaren ervaring van onze adviseurs na meer dan 1000 huisbezoeken.

Vragen over energie besparen, isoleren, CV inregelen, ventileren, energie opslag of het aanschaffen van een warmtepomp maar ook hoe het zit met financiële tegemoetkomingen zullen door onze deskundige vrijwilligers worden beantwoord.

Tip: Door de grote vraag naar onderdelen voor het verduurzamen van de woning zijn de levertijden extreem lang, vandaar dat we adviseren om nu al te inventariseren wat u deze winter nodig heeft.

Mocht u nog vragen hebben laat dit dan weten via email: info@veldhovenduurzaam.nl

Wilt u toch liever een adviseur thuis ontvangen, vraag een adviesgesprek aan via onze website www.veldhovenduurzaam.nl

Bij deze ook een Dankwoord voor al de vrijwilligers die afgelopen weken weer klaar stonden om de nieuwe ruimte geschikt te maken voor het ontvangen van gasten maar ook een dankwoord voor de bedrijven die ons belangeloos hebben voorzien van middelen om deze ruimte geschikt te maken om te vertoeven.