U bent hier

Webinar energie opslag en conversie 26 april 2021 19:30uur

Wat doen we met al die elektriciteit die wordt opgewekt als de zon schijnt en die we nodig hebben als het donker is? Wat zou het mooi zijn als we de warmte die we ’s zomers teveel hebben kunnen opslaan voor de winter.

Boeiende en belangrijke onderwerpen waar veel knappe koppen mee bezig zijn met legio oplossingen. Gaan we straks massaal aan de waterstof of ander “groen” gas, of toch maar gewoon wind en zonne-energie, met verschillende vormen van energieopslag thuis of met de buurt of wijk? Al die oplossingen waar uiteindelijk ook door u keuzes  bij gemaakt zullen moeten worden.

Als vereniging proberen we een zo actueel overzicht te houden van alle ontwikkelingen op dit gebied en dan vooral gericht op u als bewoners.

Uiteraard kunt u belangstellend afwachten hoe zaken zich op dit terrein gaan ontwikkelen  en pas keuzes maken als er meer grip op die ontwikkelingen zijn. Zeker financieel gezien is het op dit moment nog een behoorlijke investering. Maar de ontwikkelingen zijn interessant om nu al aan deel te nemen en ervaring op te doen met deze vormen van elektriciteits- en warmte-opslag zodat u straks bent voorbereid en de juiste keuzes kunt maken.

In deze Webinar een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied en de mogelijkheid om vragen te stellen die door onze deskundigen zo goed mogelijk beantwoord zullen worden.

Datum: 26 april 2021

Tijd: 19.30 uur

Aanmelden: stuur een e-mail naar info@veldhovenduurzaam.nl

Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen. De Webinar wordt opgenomen en is later grotendeels te zien op onze website. Mocht u na het zien daarvan nog vragen hebben kunt u die sturen naar bovenstaand

E-mail adres.

Wilt u meer weten over onze vereniging ga dan naar: www.veldhovenduurzaam.nl