U bent hier

Ventilatie advies aanvraag

Meet u wel eens de kwaliteit van de lucht in huis en weet u hoe belangrijk die is voor uw gezondheid? Weet u hoeveel warmte u verliest door slechte ventilatie en hoe comfortabel een goed geventileerde woning kan zijn?

Veldhoven Duurzaam kan u helpen bij het onderzoeken van uw ventilatie behoefte. Ventilatie heeft vooral invloed op de kwaliteit van het leefklimaat binnen, met name het CO2 gehalte in de lucht, maar is ook belangrijk in de vochthuishouding en in verband met het Corona virus.

Stappenplan:

Stap 1: Dien uw aanvraag in via de knop onderaan deze pagina. Als u al concrete ventilatie problemen vermoedt kunt u die bij uw aanvraag aangeven.

Stap 2: We komen bij u kijken, meten en overleggen. Op deze manier zal ons advies zo goed mogelijk aansluiten op de mogelijkheden en uw eigen wensen.

Stap 3: We maken een rapport met de gemeten gegevens. We houden de basis gegevens bij in de site en horen heel graag hoe u verder gaat met ons advies. U kunt uw eigen dossier steeds inzien onder "Mijn Gegevens" hier in de site.

Stap 4: Afhankelijk van de gevonden problemen kunt u besluiten oplossingen aan te brengen. We horen graag uw ervaringen en eventueel kunnen we een tweede meting doen om de verbetering aan te tonen.

Ventilatie advies aanvragen

Duurzaam thema: