U bent hier

Warmteverlies analyse

Duurzaam thema:

Veldhoven Duurzaam kan u helpen bij het ontdekken van warmteverliezen in uw huis. De warmte binnen houden is misschien wel de makkelijkste manier van duurzaamheid en energie besparen.

We hebben als vereniging een professionele warmtebeeld camera in bruikleen van de gemeente Veldhoven die we kunnen inzetten om u te helpen. Met de camera kunnen we verliezen aantonen als gevolg van tocht, koudebruggen, slechte isolatie in de muren of andere problemen. Een voorwaarde is dat er voldoende verschiltemperatuur is tussen binnen en buiten. De beste periode voor een warmteverlies analyse is dan ook de wintermaanden (november - maart) in de avond of vroege ochtend en dit met een huis dat gedurende een aantal uren warm gestookt is.

Stappenplan:

Stap 1: Dien uw aanvraag in voor een warmteverlies analyse advies. Als u al concrete problemen vermoedt kunt u die bij de aanvraag aangeven.

Stap 2: We komen bij u kijken, meten en overleggen. Op deze manier zal ons advies zo goed mogelijk aansluiten op de mogelijkheden en uw eigen wensen.

Stap 3: We maken een rapport met de gemaakte foto's. We houden de basis gegevens bij in de site en horen heel graag hoe u verder gaat met ons advies. U kunt uw eigen dossier steeds inzien onder "Mijn Gegevens" hier in de site.

Stap 4: Afhankelijk van de gevonden problemen kun u besluiten oplossingen aan te brengen. We horen graag uw ervaringen en eventueel kunnen we een tweede scan doen om de verbetering aan te tonen.

Warmteverlies advies aanvragen