U bent hier

Financiële tegemoetkoming verduurzamen 2023

Uitnodiging online themabijeenkomst over Financiële tegemoetkomingen bij particuliere energie maatregelen.

Webinar:  Financiële Tegemoetkomingen Verduurzamen 2023

Er zijn inmiddels nogal wat mogelijkheden om energie besparende maatregelen financieel te ondersteunen. Op zich een prima ontwikkeling en we denken ook dat als u plannen heeft om uw woning te verduurzamen is het financieel gezien nu de ideale tijd.

Probleem is wel dat er nogal wat voorwaarden en regels zijn voor het verkrijgen van een subsidie of lening. Wat ook niet helpt is dat er elk jaar wel weer een en ander veranderd. We krijgen als vereniging dan ook best veel vragen hierover ook om directe ondersteuning bij mensen thuis, simpelweg omdat ze er niet meer uitkomen.

 

Tijdens deze Webinar trachten we een overzicht te geven van de mogelijkheden voor particulieren om een subsidie of BTW verrekening of een lening aan te vragen voor energie besparende maatregelen.

Ook gaan wij nader in op de saldering zonnepanelen en het prijsplafond energie 2023.

Tijdens de Webinar krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen, maar mocht u nu al vragen hebben dan kunt u die opsturen naar info@veldhovenduurzaam.nl en die zullen we dan behandelen tijdens de Webinar. 

Datum: 27 februari 2023

Tijd: 19.30 uur

Aanmelden: U kunt zich aanmelden via onze website: www.veldhovenduurzaam.nl 

Rechts bovenaan onze homepage, klik onder Aankomende Webinars op “Financiële tegemoetkoming verduurzamen 2023”. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.