U bent hier

Subsidies en financieel

Presentatie Webinar Financiele tegemoetkomingen Feb 2023

Door Steven Steen op wo, 08/03/2023 - 16:35

Document groep:

Duurzaam thema:

De presentatie van ons webinar Financiële tegemoetkomingen bij particuliere energie maatregelen

Financiële tegemoetkoming verduurzamen 2023

Uitnodiging online themabijeenkomst over Financiële tegemoetkomingen bij particuliere energie maatregelen.

Webinar:  Financiële Tegemoetkomingen Verduurzamen 2023

Duurzaam thema:

Webinar datum: 
maandag, 27 februari, 2023 - 19:30

Webinar:  Financiële Tegemoetkomingen Verduurzamen 2023

Er zijn inmiddels nogal wat mogelijkheden om energie besparende maatregelen financieel te ondersteunen. Op zich een prima ontwikkeling en we denken ook dat als u plannen heeft om uw woning te verduurzamen is het financieel gezien nu de ideale tijd.

Probleem is wel dat er nogal wat voorwaarden en regels zijn voor het verkrijgen van een subsidie of lening. Wat ook niet helpt is dat er elk jaar wel weer een en ander veranderd. We krijgen als vereniging dan ook best veel vragen hierover ook om directe ondersteuning bij mensen thuis, simpelweg omdat ze er niet meer uitkomen.

Tijdens deze Webinar trachten we een overzicht te geven van de mogelijkheden voor particulieren om een subsidie of BTW verrekening of een lening aan te vragen voor energie besparende maatregelen.

Ook gaan wij nader in op de saldering zonnepanelen en het prijsplafond energie 2023.

Tijdens de Webinar krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen, maar mocht u nu al vragen hebben dan kunt u die hier onder stellen. en die zullen we dan behandelen tijdens de Webinar. 

Datum: 27 februari 2023

Tijd: 19.30 uur

Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.

Duurzaam thema:

Webinar datum: 
maandag, 7 maart, 2022 - 19:30

Subsidies en leningen voor duurzame maatregelen zijn vaak moeilijk te doorgronden. In deze webinar leggen we uit welke mogelijkheden er zijn en hoe u uw duurzame investeringen een zetje kunt geven met de beschikbare financiele ondersteuning.

U heeft tijdens de webinar gelegenheid om vragen te stellen. De adviseurs van Veldhoven Duurzaam proberen deze direct te beantwoorden. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u die hieronder alvast stellen en zullen we ze behandelen tijdens de Webinar. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.

Duurzaam thema:

Webinar datum: 
maandag, 25 januari, 2021 - 19:30
Webinar Financiele tegemoetkomingen 25-01-2021

Subsidie energiebesparing eigen huis

Overweegt u in uw huis of appartement maatregelingen te nemen voor energiebesparing? Vraag dan de subsidie energiebesparing eigen huis aan. Deze subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

Abonneren op RSS - Subsidies en financieel