U bent hier

Online informatieavond voor huurders over energie besparen

Energie besparen is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook maakt het uw huis comfortabeler. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus energie besparen wordt extra belangrijk. Ook als huurder kun je met kleine maatregelen veel energie besparen. Daarom organiseert de gemeente Veldhoven op 7 oktober een online informatiebijeenkomst voor huurders. Met deze bijeenkomst wil de gemeente Veldhoven energiebesparing stimuleren. 

De online informatiebijeenkomst is opgezet in samenwerking met Regionaal Energieloket en met de lokale woningbouwcorporaties. Technische specialisten leggen uit welke kleine maatregelen je kunt nemen en geven tips hoe je eenvoudig kunt besparen. Ook kunt u vragen stellen over energie besparen. 

Aanmelden en deelnemen

Op donderdag 7 oktober om 19:30 uur vindt de online bijeenkomst plaats. Aanmelden kan via regionaalenergieloket.nl/acties. Na het invullen van uw postcode verschijnt de aanmeldpagina voor de bijeenkomst. Vervolgens vindt u hier een stap voor stap uitleg over hoe u online kunt deelnemen.

Informatiepakket

Na afloop ontvang u een informatiepakket waarin u alle tips over energie besparen nog eens rustig kunt nalezen.

Aanmelden kan ook via de webpagina van de gemeente Veldhoven:

https://www.veldhoven.nl/nieuws/2021/09/13/online-informatieavond-voor-h...