U bent hier

Waterzijdig inregelen CV

Duurzaam thema:

Webinar datum: 
maandag, 20 november, 2023 - 19:30

 

Naast het lager zetten van de thermostaat valt veel te winnen aan comfort én aan besparing door de verwarming beter in te regelen. Het zorgt dat de warmte beter wordt verdeeld over de verschillende radiatoren. Dit is waterzijdig- of hydraulisch inregelen van uw CV installatie.

Bijna iedereen heeft een HR ketel, maar bijna niemand heeft zijn installatie goed ingeregeld en haalt daardoor niet het verwachte HR rendement. Tijdens het inregelen worden alle radiatoren zodanig afgesteld dat ze de juiste hoeveelheid water gebruiken en de retourtemperatuur naar de ketel zo laag mogelijk wordt gehouden. Hierdoor werkt de ketel efficienter.

Tijdens deze interactieve Webinar leggen we in grote lijnen uit hoe een CV installatie werkt en hoe u de installatie met eenvoudige middelen waterzijdig in kunt regelen. Hierna kunt u beter inschatten of u het zelf het inregelen aandurft of het laat doen door een installateur.

Dit is een interactieve Webinar, dat betekent dat u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen. De adviseurs van Veldhoven Duurzaam proberen deze direct te beantwoorden. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u die hieronder alvast stellen en zullen we ze behandelen tijdens de Webinar.

Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.