U bent hier

Zonnedak de Hoeve

Herinnering: Informatiebijeenkomst Zonnedak de Hoeve op 4 september, 19.30 uur

Beste Lid van Veldhoven Duurzaam,

De informatieavond over Zonnedak de Hoeve is volgende week en graag willen we nog een keer uw aandacht hierop vestigen:

In oktober start het eerste project van Coöperatie KempenStroom: Zonnedak de Hoeve in Zandoerle. Er worden hier 763 zonnepanelen geïnstalleerd. 

Leden van KempenStroom kunnen participeren in dit project. Het specifieke aan dit project is echter dat alleen leden die woonachtig zijn in de zogenaamde postcoderoos (postcodes rond het project) financieel kunnen deelnemen. Dit is een voorwaarde van de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE) waarvan KempenStroom in dit project gebruik maakt.

Het gaat hier om de volgende postcodegebieden: 5501, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507 en 5511.

Wilt u meer weten over dit project of wil u deelnemen? Dan kunt u kijken op www.kempenstroom.nl, of in bijgevoegde nieuwsbrief, of kom naar de:

Informatiebijeenkomst Zonnedak de Hoeve op 4 september, 19.30 uur
Tijdens deze avond geven we uitgebreid informatie over Zonnedak de Hoeve en over het participeren aan dit project door middel van het aankopen van KempenStroomDelen. De bijeenkomst vindt plaats in d’Ouw School in Oerle, Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven.

Startschot financiële participatie: 5 september
Hebt u interesse om financieel deel te nemen aan Zonnedak de Hoeve? Op 5 september gaan we van start met het uitgeven van KempenStroomDelen. Door de aankoop van KempenStroomDelen participeert u financieel mee in het Zonnedak. Goede redenen om dit te doen: u levert een mooie bijdrage aan de energietransitie in onze regio en het levert u een goed rendement op. Soortgelijke initiatieven van andere coöperaties laten een rendement zien van 3 tot 5%.

Met het geld dat de KempenStroomDelen opbrengen, wordt het Zonnedak gerealiseerd. Bij participatie aan dit project is het niet zo dat u direct stroom krijgt van Zonnedak de Hoeve. De opgewekte stroom wordt verkocht aan een energieleverancier. Met de opbrengsten worden de lopende kosten van het project gedekt en kan er jaarlijks rente worden uitgekeerd over de KempenStroomDelen.

Webinar over Zonnedak de Hoeve op 19 september, 20.00 uur:

Op dinsdag 19 september geven we een online Webinar over Zonnedak De Hoeve (Veldhoven). Ook tijdens deze Webinar geven we uitgebreid informatie over Zonnedak de Hoeve en het participeren door middel van het aankopen van KempenStroomDelen.

U kunt zich opgeven voor de Webinar via https://kempen.op-shop.nl/ , of via www.kempenstroom.nl (zie nieuwsartikels). Na aanmelding ontvangt u de link voor de onlinebijeenkomst van Bibliotheek de Kempen via een e-mail.

Spreekuur in Informatiecentrum Veldhoven Duurzaam

Wilt u zich liever individueel laten informeren? Kom dan binnenlopen tijdens één van onze spreekuren in Informatiecentrum Veldhoven Duurzaam (in City Passage, tegenover InterToys). Onze bestuursleden zijn 4 zaterdagmiddagen in september aanwezig voor al uw vragen. Dit is op 9, 16, 23 en 30 september, van 13.00 – 16.30 uur.

Wij hopen dat u interesse heeft om financieel deel te nemen en dat u op deze manier wil bijdragen aan de energietransitie in onze regio. Heeft u nog vragen of wilt u wat anders weten? U kunt ons altijd mailen: info@kempenstroom.nl.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Coöperatie KempenStroom

 

Abonneren op RSS - Zonnedak de Hoeve