U bent hier

Vereniging Veldhoven Duurzaam

Kennis pagina's:

Ons informatie Centrum in de City is weer open op zaterdag

Ons Informatie Centrum in het Citycentrum is ook weer geopend. Wel willen we voorlopig het aantal aanwezige bezoekers binnen beperken tot het aantal dat de aanwezige vrijwilligers (2 of 3) te woord kunnen staan. Wilt u in dat geval a.u.b. buiten wachten op uw beurt?

Jaarverslag 2020

Door voorjaar52 op do, 24/06/2021 - 11:58

Document groep:

Het Jaarverslag 2020 is uit

Veldhoven Duurzaam (VD) heeft vandaag het jaarverslag 2020 gepubliceerd en hierin leest u alles wat er in 2020 is gebeurd.

Normaal gesproken houden wij in mei onze jaarvergadering. Door het corona-virus kan dit echter niet doorgaan. Het jaarverslag 2020 is voor VD een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Voorzitter Ton Knaapen geeft bij de inleiding aan dat we met de gemeente Veldhoven samen optrekken in een aantal projecten in het kader van de energie transitie. 2020 was vooral een jaar van anticiperen, we hadden ambitieuze plannen voor thema bijeenkomsten en door Corona kon dit helaas niet doorgaan en zijn we overgeschakeld op Webinars. Inmiddels hebben we een aantal Webinars achter de rug en zien we ook de voordelen van zo’n manier van werken.

Blijkbaar is deze manier van werken toegankelijker/laagdrempeliger. We gaan dan ook zeker door met de Webinars ook als we Corona echt de baas zijn.

Informatie centrum Veldhoven Duurzaam

We krijgen een eigen ruimte in de City Passage. De gemeente heeft ons dat aangeboden en gaat dat voor ons faciliteren.

Het idee is dat we voorlopig 1 dagdeel per week open gaan, de zaterdagmiddag, waarbij er steeds 2 vrijwilligers van VD aanwezig zijn.

Projecten, plannen en begroting

Daarnaast wordt er ingegaan op de projecten in 2020 en de ambitieuze plannen voor 2021. Als gevolg van corona hebben enkele plannen hierdoor vertraging opgelopen. Tevens treft u een financieel verslag van 2020 en een begroting voor 2021 aan.

Jaarverslag 2019

Door voorjaar52 op ma, 29/06/2020 - 12:16

Document groep:

Het Jaarveslag 2019 is uit

Normaal gesproken houden wij in mei onze jaarvergadering. Door het corona-virus kan dit echter niet doorgaan. Veldhoven Duurzaam (VD) heeft vandaag het jaarverslag 2019 gepubliceerd en hierin leest u alles wat er in 2019 is gebeurd. Het jaarverslag 2019 is voor VD een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Voorzitter Ton Knaapen geeft bij de inleiding aan dat we ons samen met de gemeente meer zijn gaan richten op de energietransitie van Veldhoven. 

"Is mijn woning klaar voor de toekomst" is het motto van onze laatste bijeenkomsten.

Daarnaast wordt er ingegaan op de projecten in 2019 en de ambitieuze plannen voor 2020. Als gevolg van corona hebben enkele plannen hierdoor vertraging opgelopen.Tevens treft u een financieel verslag van 2019 en een begroting voor 2020 aan.

Publicatiedatum 29 juni 2020.

 

In Memoriam: Gerrit Siegers

Vorige week bereikte ons het droeve nieuws dat na een kort ziekbed Gerrit Siegers is overleden.

De Vereniging "Veldhoven Duurzaam", gevestigd te Veldhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Vrijwilligers verzekering Veldhoven

Door Ton Knaapen op za, 14/04/2018 - 13:54

Document groep:

Alle inwoners van Veldhoven zijn verzekerd voor vrijwilligerswerk. Als deze niet uit Veldhoven komen maar wel voor een Veldhovense vrijwilligersorganisatie actief zijn, zijn ze ook verzekerd.

 

 

https://www.veldhovenvoorelkaar.nl/collectieve-verzekering

Via bovenstaande link krijg je alle informatie!

Bestuur

Voorzitter     Ad van Rooij
Vicevoorzitter George Kok
Secretaris  Mieke van de Weijer

Pagina's

Abonneren op RSS - Vereniging Veldhoven Duurzaam